Evropsko prvenstvo 2004Evropsko prvenstvo jadralnega razreda Fireball se je odvijalo v Izoli od 18. do 24. septembra 2004. Organizirano je bilo v kombinaciji z Državni prvenstvom, ki je potekalo 16. in 17. septembra 2004 na istem prizorišču. Tako je to bil v sezoni 2004 osrednji jadralski dogodek v Sloveniji.

Fireball Slovenia je na evropski sceni že prepoznaven in priznan organizator, tako z družabnega kot tudi tehničnega vidika. Naša državna prvenstva so odrtega tipa in so vedno dobro obiskana, saj je tujih tekmovalcev zmeraj vsaj enkrat toliko kot domačih.

Jadransko morje nudi nepozabne jadralske trenutke in mnogo posadk se redno vrača. Na odprtem državnem prvenstvu je jadralo 40 posadk. Naši gostje so tekmovalci iz Švice, Nemčije, Češke in Italije.

  • Na naših spletnih straneh lahko dobite vse informacije v zvezi z dogajanjem in organizacijo prvenstva.
  • Z natančnim obveščanjem in dobrimi odnosi smo pritegnili marsikaterega jadralca, ki bi se rad preizkusil na našem morju.
  • Omogočena sta prijava na prvenstvo in informiranje preko spletnih strani.
  • Z naših strani si lahko posnamete promocijski film, ki predstavlja neposredno okolico prizorišča in jadranje na naši obali.

Za vse ostale novosti redno spremljajte naše strani ali pa se pustite obvestiti s sporočilom v vaš poštni nabiralnik.